Celebrity dorazily! Na svatbě je Winfreyová, Beckham, Clooney a další!

David Beckham s manželkou na královské svatbě

Autor: ČTK, stars24.cz

19. května 2018 12:49

Mezi prvními hosty, kteří přišli na dnešní svatbu prince Harryho a Meghan Markleové, byli americká moderátorka Oprah Winfreyová a britský herec Idris Elba. Celkem královský pár na hrad Windsor pozval 600 hostů.

Na televizních záběrech byl vidět i příchod Harryho strýce, Charlese Spencera, který je bratrem zesnulé princezny Diany. Do kaple svatého Jiří, kde se obřad odehraje, již dorazil i zpěvák James Blunt. Mezi dalšími příchozími byl slavný fotbalista David Beckham se svou manželkou Victorií, hollywoodský herec George Clooney se svou ženou Amal či tenistka Serena Williamsová, která se přátelí s nevěstou.

V roce 2011 jednou z hlavních hvězd svatby prince Williama s Kate Middletonovou byla nevěstina sestra Pippa. Nyní již nepoutala takovou pozornost, na hrad ji doprovodili rodiče Carole a Michael. Mezi stovkami hostů kamery zahlédly i dvě bývalé přítelkyně prince Harryho, Chelsy Davyovou (chodili spolu v letech 2004 až 2010) a Cressidu Bonasovou (2012 až 2014). Se svým manželem přišel i zpěvák Elton John. Zatím není jasné, zda novomanželům během svatebního dne rovněž zazpívá.

Mezi hosty nechybí ani kolegové Meghan Markleové z natáčení seriálu Kravaťáci: Gabriel Macht i seriálový manžel Markleové Patrick Adams. Podle deníku The Guardian je na seznamu také Marcus Anderson, manažer luxusního klubu Soho House, kde se Harry a Meghan v létě 2016 seznámili.

Témata: Královská svatba George Clooney Oprah Winfreyová