Prozrazeno! Kdo povede Meghan k oltáři?

Meghan Markle

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. května 2018 13:17

Otec americké herečky Meghan Markleové, která si bude v sobotu brát britského prince Harryho, v úterý oznámil, že svou dceru k oltáři přece jen nepovede, protože měl naplánovanou operaci srdce. Thomas Markle to řekl americkému bulvárnímu serveru TMZ jen několik hodin poté, co tvrdil, že chce na obřad dorazit a svou otcovskou povinnost splnit.

Zmatky kolem účasti třiasedmdesátiletého Marklea vypukly v pondělí a podle britského tisku začínají zastiňovat svatbu samou. Markle tehdy TMZ sdělil, že na svatbu nepřijede, protože před týdnem utrpěl infarkt a protože nechce svou dceru či královskou rodinu uvést do rozpaků po skandálu kolem svých nedávno zveřejněných fotografií.

Vyšlo totiž najevo, že je nepořídil dotěrný paparazzi, ale byly po domluvě s otcem Harryho snoubenky zinscenované. Za fotografování Markle přijal peníze.

V úterý ale Markle ujišťoval, že svou dceru chce k oltáři odvést a že je připraven odletět do Británie, jakmile mu to zdravotní stav dovolí.

Thomas Markle žije v ústraní ve Spojených státech a v Mexiku. S Meghaninou matkou Doriou Raglandovou se rozvedl v době, kdy byla nastávající členka britské královské rodiny ještě dítě.

Kensingtonský palác nyní vydal oficiální prohlášení, kdo půjde s Meghan uličkou: "Slečna Meghan Markle požádala Jeho královskou Výsost prince z Walesu, aby jí odvedl k oltáři v kapli sv. Jiřího."

Princ z Walesu je podle prohlášení poctěn a Markle k oltáři odvede.

Témata: Meghan Markle Velká Británie