Elton John se nakazil koronavirem! Ruší část turné!

Anglický zpěvák Elton John 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

25. ledna 2022 20:41

Britský zpěvák Elton John se nakazil koronavirem a zrušil kvůli tomu dva nadcházející koncerty svého turné po Spojených státech. Na svém instagramovém účtu hudebník napsal, že má tři dávky očkování proti covidu-19 a nemoc se u něj projevuje jen mírnými příznaky.

Odložit se rozhodl koncerty, které měl odehrát dnes a ve středu v texaském Dallasu. Víkendová vystoupení v Arkansasu se podle něj nejspíš uskuteční podle plánu.

Elton John vyjel na americké koncertní turné nazvané Farewell Yellow Brick Road tour 19. ledna, začal vystoupením v New Orleansu. Další zastávky jsou naplánované v Houstonu, Chicagu, Detroitu, Torontu, New Yorku a Miami. Původně se měla rozlučková koncertní šňůra konat v roce 2020, ale 74letý zpěvák ji odložil kvůli pandemii covidu-19. Série koncertů v Evropě se chystá příští rok.

"Elton má naštěstí pouze mírné příznaky, je plně očkovaný a dostal i posilující dávku. Vstupenky zůstávají v platnosti, nová data koncertů brzy oznámíme," uvedl tým britského hudebníka v prohlášení.

Témata: Elton John