Šok v královské rodině! Dostal otec Meghan Thomas infarkt kvůli princi Harrymu?

Thomas Markle 8

Autor: Lelková, stars24.cz

15. května 2018 19:47

Chtíč po velkých penězích byl pro organismus staršího otce Thomase Markla (73) nevěsty Meghan Markle (36) velkou zátěží, a tak pod tíhou ostudy, která vyšla na povrch dostal infarkt. Fotky kdy ho paparazzi vyfotili, totiž prodal on sám za slušný balík. Poté co tato informace vyšla na povrch, Thomas chtě nechtě stejně nedorazí na královskou svatbu.

Rozruch nastal už tím, že Meghan Markle pozvala ze své rodiny na svatbu jenom matku a otce, u něho už zpočátku nebylo jasné, zda se dostaví. Pak to ale své dceři slíbil a Meghan zářila štěstím.

Avšak ne na dlouho, jakmile se v médiích objevily soukromé fotografie jejího otce, na které si sám objednal fotografy, naštval tak nejen Meghan, ale i celou královskou rodinu. Situace ho nakonec vystresovala natolik, že z toho všeho dostal infarkt. Ze sobotní účasti na svatbě vlastní dcery se tak musel omluvit, další ponížení prý nechce způsobit. Meghan celá tato situace dost sebrala a stejně tak i nastávající princ Harry, který ze všeho viní sám sebe.

 „Je zničený. Cítí, že je to další věc, která by ho měla probrat, po všech problémech, které způsobil. Má pocit, že kdokoliv je nějak spojován s jeho životem, zaplatí za to vysokou daň. Chce Meghan chránit a tohle je pro něj velmi těžké překonat,“ prozradil zdroj britskému deníku Daily Mail.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Královská svatba Fanoušci Meghan Markle královská rodina (gbr) Thomas Markle