Dara Rolins: Zvláštní slova o rozchodu jen krátce po odhalení nového vztahu!

Dara Rolins a Pavel Nedvěd. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. ledna 2022 13:39

Dlouho čekala na toho pravého, ale v prosinci Dara Rolins po letech osamění konečně oznámila, že má nový vztah s fotbalistou Pavlem Nedvědem. Jen po pár týdnech se ale zamyslela nad rozchodem.

Dara Rolins ve svém čtvrtečním příspěvku konstatovala, že každý vztah - i ten, který nedopadne - má v našich životech místo a opodstatnění. "I to, že se něco stane a po čase skončí, nemusí být tragédie, ale vývoj. Prostě život," uvedla.

"Člověk nemusí 'plakat', jak si někteří dost nelogicky a automaticky při rozchodu dvou lidí myslí. Může jít o vysvobození," podotkla a postěžovala si, že být známou osobností je často pro vztahy komplikací. 

"Někdy za půl roku prožijete víc, než za šest. Pravdou je, že absence toho pocitu a možnosti rozhodovat se ve vztahu svobodně, bez asistence publika, je v našem případně pěkně na prd, to přiznávám upřímně a na rovinu," svěřila se zpěvačka. 

Rolins je vděčná za každého člověka, který ji kdy udělal šťastnou, formoval ji prý každý vztah, co měla. Platí to podle všeho i o tom současném.

Na závěr ostatně fanoušky raději ujistila, že mezi ní a Nedvědem se nic nestalo. "Mělo to být jen takové malé hlášení o tom, že je u mě všechno v pořádku," dodala. 

Témata: Dara Rolins