Takhle jste je ještě neviděli! Co letos slavné celebrity předvedly na Met Gala?

Blake Lively na Met Gala 18

Autor: Lelková, stars24.cz

11. května 2018 9:37

Šílené modely na Met Gala 2018, Rihanna byla za papeže, Madonna za královnu a Katy Perry se ukázala s křídly. Tak vypadala letošní nejočekávanější módní událost roku v newyorském Metropolitním muzeu.

Exkluzivní večer je oslavou prolínání módy s uměním a každý rok má jiné téma. Letošní rok nesl název Nebeská těla: Móda a katolická představivost. Americké celebrity si vybíraly z nejrůznějších světových návrhářů. Hostitelkou akce byla zřejmě naposledy šéfredaktorka časopisu Vogue Anna Wintour (68). Tento rok by totiž „železná lady“ Wintour měla po 30 letech v časopisu skončit. Módní téma většina pozvaných dodržela a některé hvězdy vynesly velmi kreativní róby, ze kterých přecházel zrak. 

Mezi nejšílenější modely patřila betlémská kaple na hlavě herečky Sarah Jessica Parker (53) od Dolce&Gabbany. Pozornost na sebe upoutala i okřídlená zpěvačka Katy Perry (33) z dílny Versace nebo gotická královna Madonna (50) od francouzského návrháře Jeana-Paula Gaultiera.

Za sexy papeže se na Met Gala vydala Rihanna (30) celá ve stříbrné robě z módní domu Maisona Marguela. Za nejkrásnější model se ale považuje Versace na těle herečky Blake Lively (30)! Posuďka samy v galerii fotografií!

Témata: Met Gala USA New York Móda