Dara Rolins si plní další velký sen: Během příprav prý byla na zabití!

Dara Rolins 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. listopadu 2021 15:35

Není žádným tajemstvím, že Dara Rolins je hodně podnikavá žena, které nedělá problém se vrhnout do neprobádaných vod. Slovenská zpěvačka si tak mohla splnit další velký sen. Co se jí podařilo?

Dara Rolins se novinkou pochlubila ve středu odpoledne na instagramu. "Jeden z mých dalších snů se dnes mění ve skutečnost a já oficiálně vstupuji i do světa módy," uvedla.

"Roky jsem o tom mluvila, plánovala a paradoxně až ve složitých lockdownových časech začal můj sen nabírat reálné obrysy. Od kreslených návrhů až po realizaci, kde jinde než v Itálii, v zemi, která vyučuje módu celý svět," podotkla zpěvačka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Slovenská hvězda podle svých slov zveřejní další podrobnosti postupně, už nyní si ale fanoušci mohou oblečení z nové džínové kolekce předobjednat. 

"Děkuji všem, celému mému dokonalému týmu za všechen čas, talent a energii vloženou do tohoto projektu. Za trpělivost a pochopení pro všechny ty moje noční telefonáty, změny a celkové nadšení, které - připouštím - muselo být někdy na zabití," dodala Rolins. 

Témata: Dara Rolins