Meky Žbirka zůstal uvězněný ve vlaku. Omluvy se ale nedočkal!

Miro Žbirka (foto: Lukáš Běhounek) 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. října 2021 9:17

Zpěvák a hudebník Meky Žbirka zažil krušné chvíle ve vlaku Leo Express. Chtěl totiž vystoupit uprostřed noci v Liptovském Mikuláši, vlak ho ale nepustil!

"Ten pocit, když jedeš do Liptovského Mikuláše na koncert a Leo Express zablokuje dveře a vezme tě do Štrby," napsal naštvaný hudebník na sociální síti. Situace byla o to horší, že se stala ve tři v noci. 

Firma sice následně přispěchala s vysvětlením, to ale nevyznělo moc jako omluva. "Dobrý den, Miro, mrzí nás, že jsme vám zkomplikovali cestování. Situaci jsme dnes prověřili: všechny dveře v tomto vlaku jsou funkční a strojvedoucí je po příjezdu do stanice odblokoval," reagoval dopravce.

Kdo by očekával pokornější omluvu, byl by na omylu. Není proto divu, že vyjádření se nelíbilo ani Mekymu, který to dal dopravci také dostatečně najevo.

"Nevím, jestli to můžu považovat za omluvu. Čas na prověřování věnuju písničkám, i když existují dva svědci našeho marného boje s dveřmi prémiového vagonu. V pořádku nebylo ani chování personálu, který nás přesvědčoval, že ze Štrby je to deset minut, nakonec to bylo třicet," napsal zpěvák.

Rozhořčena ale byla i veřejnost, která se na dopravce za jeho vyjádření také sesypala. Tohle se jejich PR týmu či oddělení pro styk se zákazníky příliš nepovedlo.

Témata: Miro Žbirka