Elton John ODKLÁDÁ TURNÉ! Musí NA OPERACI!

Elton John 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

17. září 2021 18:15

Britský zpěvák a skladatel Elton John oznámil, že odkládá evropskou část svého turné na rok 2023. Musí podstoupit operaci zraněné kyčle

Čtyřiasedmdesátiletý zpěvák měl letos vystoupit v několika evropských městech včetně Mnichova, Paříže či Londýna v rámci svého rozlučkového turné s názvem Farewell Yellow Brick Road. Odklad se netýká České republiky, kde zpěvák odehrál svůj poslední koncert v květnu 2019 ve vyprodané O2 aréně.

Při té příležitosti se rozloučil s českými fanoušky. Němci, Britové, Francouzi nebo Španělé se ho dočkají až v roce 2023. Zpěvák již přesunul data všech evropských koncertů, které jsou k nalezení na jeho webových stránkách. V roce 2022 má koncertovat ve Spojených státech.

Elton John řekl, že v létě upadl na tvrdém povrchu a od té doby trpí bolestí. "Navzdory intenzivní fyzioterapeutické a specializované léčbě se bolest stále zhoršuje a vede ke zvýšeným pohybovým obtížím. Doporučili mi, abych operaci podstoupil co nejdříve, pokud se chci vyhnout dlouhodobým komplikacím a vrátit se do dobré fyzické kondice," uvedl zpěvák v prohlášení.

Témata: Elton John