Harry a Meghan narazili! Moderátor jim nevěřil ani slovo, takhle to dopadlo!

Meghan Markle 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. září 2021 8:41 | Aktualizováno: 6. září 2021 22:26

Princ Harry a vévodkyně Meghan v boji s britskými úřady opět narazili. Jejich stížnosti na televizní vysílání byly shledány jako neopodstatněné. Radost z toho má především moderátor Piers Morgan.

Pierse Morgana stála místo v ITV právě i častá kritika páru. Ortel si podepsal vystoupením po odvysílání interview s Oprah Winfreyovou, kdy prohlásil, že někdejší herečce nevěří ani slovo. Meghan tehdy mluvila o náznacích rasismu v královské rodině i sebevražedných úvahách.

Vedení stanice na něj údajně hned poté přišly desítky tisíc stížností, přičemž jednu z nich podle zjištění médií napsala i sama vévodkyně ze Sussexu. Výtkami diváků se měl zabývat regulátor britského televizního vysílání.

U něj ovšem manželka prince Harryho narazila. Jak se bývalý moderátor ITV pochlubil na twitteru, Ofcom všechny stížnosti týkající se jeho výstupu na adresu Meghan smetl ze stolu.

"Verdikt říká, že jsem byl oprávněn nevěřit jí ani princi Harrymu a odpírat mi moje právo to říct by bylo omezením svobody slova," podotkl Morgan.

Témata: Princ Harry Meghan Markle