Johnny Depp se odvděčil fanouškům, kteří na něj hodiny čekali!

Johnny Depp

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

27. srpna 2021 17:36

Za nadšeného jásotu stovek fanoušků přijel do karlovarského hotelu Thermal americký herec Johnny Depp a uvedl projekci filmu o irském muzikantovi, který produkoval a kde také hraje.

Fanoušci na hollywoodskou hvězdu čekali mnoho hodin, Depp se jim odvděčil tím, že se dlouho po vystoupení z limuzíny s nimi zdravil a podepisoval se jim. Projekce filmu tak začala s více než půlhodinovým zpožděním, to ale lidem v sále vůbec nevadilo a vítali ho také bouřlivým potleskem.

Depp se s dalšími členy delegace zúčastnil úvodu k filmu Hrnec zlaťáků: Pár drinků s Shanem MacGowanem. Film vedle Deppa doprovodili spoluproducent Stephen Deuters, jedna z protagonistek a manželka Shana MacGowana Victoria Clarkeová a režisér a další spoluproducent Julien Temple.

"Děkuji vám, že jste se přišli podívat na mimořádný film o mimořádném a jedinečném talentu, Je to jeden z mých hrdinů a myslím si, že je to básník, jehož básně lidé budou číst ještě za 200 let, pokud tady ještě budeme. Mnohokrát děkuji za to, že jste přišli," řekl Depp.

Témata: Johnny Depp