Nicole Kidman pořádně vytočila veřejnost! Lidé na ni podávají stížnost!

Nicol Kidmanová 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

19. srpna 2021 20:41

Hongkongské úřady udělily výjimku z karantény australské herečce Nicole Kidmanové, která do města přijela natáčet seriál o bohatých cizincích The Expats. Rozhodnutí úřadů vyvolalo pobouření veřejnosti.

V asijské metropoli panuje kvůli pandemii covidu-19 jedna z nejdelších a nejpřísnějších uzávěr na světě a někteří obyvatelé města neviděli své příbuzné a blízké již 18 měsíců, napsala dnes agentura AFP.

Všichni cestující po příletu do Hongkongu musí strávit v hotelové karanténě nejméně dva týdny. Po příjezdu z nejrizikovějších zemí, mezi něž se řadí i Spojené státy, Británie a Francie, dokonce 21 dní. Kvůli dovoleným je v posledních dnech hotelových pokojů nedostatek.

Díky přísným pravidlům se ve městě se 7,5 milionu obyvatel dosud prokázalo jen přibližně 12.000 případů nákazy virem SARS-CoV-2.

Kidmanová do Hongkongu přiletěla ve čtvrtek 12. srpna, cestovala soukromým letadlem z Austrálie. Od příletu každý její krok sledují místní bulvární média, která například zjistila, že dva dny po příletu herečka nakupovala a poté natáčela ve čtvrti Sai Wan.

Její aktivity od příletu do země vyvolávají četné kritické komentáře na sociálních sítích. Úřady potvrdily, že evidují několik stížností.

Témata: Nicol Kidmanová