Jen přátelé? Pravda o vztahu Jennifer Aniston a Davida Schwimmera je jiná!

Přátelé

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. srpna 2021 13:56

Jsou jen přátelé, nebo milenci? Právě taková otázka se v posledních dnech týkala hollywoodských hvězd Jennifer Anistonové a Davida Schwimmera. Pravda je nakonec jiná, než tvrdila některá zahraniční média.

Oproti seriálu Přátelé, kde jejich postavy navázaly milostný vztah, jsou David Schwimmer a Jennifer Anistonová v reálném životě opravdu jen přátelé. Hercův zástupce dle webu listu The Sun uvedl, že se veškeré spekulace nezakládají na pravdě. 

Se zvěstmi o jejich údajném románku přišel server closeronline.co.uk. Podle něj měla jiskra přeskočit během natáčení speciální epizody, kdy se hvězdné obsazení seriálu po letech opět sešlo před kamerami.

Během diskuze mimo jiné zaznělo, že Schwimmer a Anistonová se navzájem jeden druhému líbili, ale případnému vztahu stálo v cestě vědomí, že někdo z nich zrovna má partnera.

Pár z nich tedy doopravdy udělali pouze seriáloví tvůrci, v Přátelích bylo napětí mezi Rachel a Rossem patrné od první do poslední série. Postavám Anistonové a Schwimmera se nakonec narodila dcera Emma a v závěrečném díle se dali znovu dohromady. 

Témata: David Schwimmer Jennifer Aniston Přátelé