Harry a Meghan: PRVNÍ FOTKA dcery Lilibet je políček médiím!

Lilibet Diana Mountbattenová-Windsorová na první fotografii 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. srpna 2021 11:03 | Aktualizováno: 14. srpna 2021 22:02

Ačkoliv se Lilibet narodila Harrymu a Meghan už začátkem června, dodnes ji světu neukázali. Není divu, právě snaha o ochranu soukromí je jedním z důvodů, proč se královský pár stáhl do ústraní. Nyní se ale na veřejnost dostala první, aspoň malá a rozmazaná fotografie jejich dcery. Podle některých omylem, podle jiných schválně.

Lilibet Diana Mountbattenová-Windsorová je na světě už dva měsíce a oproti všem zvyklostem zatím neměla veřejnost možnost dceru Meghan a Harryho spatřit. Královský pár si zkrátka dělá věci po svém a na tradice nebere zřetel. V opačném případě by se dcerou pochlubili krátce po narození.

Od té doby ale uplynuly už dva měsíce, během kterých veřejnost Lilibet stále neviděla. Až dosud. Při příležitosti 40. narozenin vévodkyně zveřejnila video, na němž má na svém stole fotografie, kromě jiných i své dcery. Omyl? Kdepak.

Ačkoliv si veřejnost myslí, že Meghn jednoduše zapomněla fotografie při natáčení sebe sama schovat, experti tvrdí opak. Podle britského serveru Express jde o políček médiím.

Meghan se jim snaží tímto způsobem vzkázat, že si věci bude dělat tak jak chce, po svém, bez ohledu na pravidla. A navíc na sebe chtěla strhnout pozornost, tvrdí experti na královskou rodinu.

Poněkud paradox, vezmeme-li v potaz, že právě kvůli přemíře pozornosti Meghan s Harrym utekli až do zámoří, aby se vyhnuli britským fotografům a médiím.

"Ta fotografie se tam neobjevila náhodou. Neměla tam žádný pracovní nepořádek, je naprosto zřejmé, že si vše do videa do posledního detailu připravila," míní novinář Jonathan Sacerdoti.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Lilibet Diana Mountbattenová-Windsorová