Dara Rolins prý nezaplatila odškodné za smrt motocyklisty. Přišla rázná reakce!

Dara Rolins 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. srpna 2021 21:30

Dara Rolins nemá chvíli klidu. Na světlo světa se opět vytáhla její nehoda, při níž před 11 lety přišel o život motocyklista Jindřich Rotrekl.

K nehodě se vrací média kvůli knize Žil jsem s justicí advokáta pozůstalých Karla Frimla. Ten v ní vzpomíná na některé případy, mimo jiné i na tento jeden.

Popisuje například, jak se údajně měla Dara po nehodě chovat. "Ani jedna, ani druhá, ani třetí upomínka (dokonce s dodejkou, aby určitě došla) ji nepřivedla k tomu, aby našla cestu do pojišťovny," napsal.

"Nezbývalo tedy nic jiného než to, co nakonec musí udělat každý věřitel, když dlužník nechce zaplatit: podá návrh na exekuci," píše dále autor.

Dara to ale nenechala jen tak a přišla s ráznou reakcí. "Nemám jediný důvod obhajovat se, či vyvracet ty nesmysly o tom, co jsem měla a nezaplatila. Na to, abych odmítla nařízení soudu, jsem malý pán a právníci moc dobře vědí, kolik peněz a komu jsem v rámci této události, která se táhla šest let, podle soudního usnesení zaplatila," řekla serveru Super.

"Jestli se nepletu, pan Friml vydal před nedávnem knihu. A tak zřejmě potřebuje mne a moje jméno, prostě náležitou reklamu, aby se knížka začala prodávat," dodala.

 

Témata: Dara Rolins