Dara Rolins se odvázala: Sprostě řekla, jak to dnes mají ženy!

Dara Rolins 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. července 2021 13:39

Dara Rolins někdy nejde pro ostřejší slůvko daleko. Pořádně se odvázala, když se na sociální síti rozepsala o tom, s čím se v současnosti potýkají ženy. Jakou vulgaritu si neodpustila?

Dara Rolins se před spaním zamýšlel nad tím, jak to mají ženy ve světě plném nároků i předsudků náročné. Při té příležitosti poukázala na některé paradoxy, které zaznívají.

"'Neměla bys tolik jíst / najez se pořádně! Jsi moc tlustá / moc hubená. Máš slovo / to je chlapská záležitost, nemíchej se do toho. Ta sukně je moc krátká / v té dlouhé vypadáš jak babička.' Kdo se v tom má, ku**a, vyznat?" pomohla si sprostým slovíčkem.

Co z toho tedy pro ženy vyplývá? "Nikdy nevyhovíš všem. Nejlépe mi proto vychází být sám sebou," podotkla slovenská zpěvačka, podle které by se každý měl starat sám o sebe.

"Neexistuje nic jako ideální stav, protože každý vidíme, hledáme ideál jinde a jinak. Žádné parametry nejsou směrodatné v rámci určování krásy, dokonalého stavu. Je to o nás. O mně, o tobě. O našem pocitu, názoru na věc," dodala Rolins.

Témata: Dara Rolins