Může za to Meghan? Harry už se necítí jako princ!

Princ Harry 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. července 2021 16:16

Princ Harry již od svého loňského odchodu ze služeb monarchie učinil řadu kritizovaných kroků. Naposledy prohlásil, že už necítí v první řadě jako princ. Může za to jeho žena Meghan?

Jak vás stars24.cz informoval, princ Harry pracuje na pamětech, které mají vyjít příští rok. V souvislosti s připravovanou publikací pronesl vnuk britské královny zajímavá slova.

Harry v prohlášení uvedl, že svoje paměti píše "ne jako princ, kterým jsem se narodil, ale jako muž, kterým jsem se stal". Leckdo bude určitě tvrdit, že i tento distanc od svého původu zavinila jeho žena Meghan.

Harry a jeho manželka Meghan se dostali do sporu se členy královské rodiny poté, co se vloni vzdali svých povinností a práv v britské monarchii a přestěhovali se do USA.

Poprask také způsobili březnovým rozhovorem. Meghan, která je rasově smíšeného původu, v něm obvinila některé členy rodiny z toho, že debatovali o barvě pleti jejího tehdy ještě nenarozeného syna Archieho. Prohlásila rovněž, že ji královský život přivedl na pokraj sebevraždy.

Témata: Princ Harry Meghan Markle