Americký herec Zac Efron udělal nečekanou věc! Teď má na všechny velkou prosbu!

Zac Efron 7

Autor: Lelková, stars24.cz

19. dubna 2018 9:20

Herec známý především z filmu pro mladistvé Muzikál ze střední, udělal čin, na který si jen tak někdo netroufne! Adoptoval fenku amerického pitbula. „Ahoj planeto, tohle je Maca,“ představil svým fanouškům na Instagramu novou parťačku.

Pod fotku také přidal hashtag AdoptujteNekupujte, díky kterému vyzývá, aby si lidé přestali kupovat zvířata a raději je adoptovali z útulků. Určitě to bude mít vliv na pokles množíren psů a koček, ve kterých zvířata žijí v otřesných podmínkách. A také tak člověk udělá dobrý skutek pejskovi, či kočičce bez domova.

Avšak tento příběh spjatý se Zacem Efronem je o to dojemnější, že fenka jménem Maca byla již na cestě do zařízení, kde se nalezení psi uspávají smrtelnou injekcí, když se o ně včas nepřihlásí jejich majitel. Na poslední chvíli ale zasáhl útulek, který se rozhodl si ji vzít. Šťastný konec, ale ještě nekončí. Za pár dní se objevil Zac, na kterého udělala dojem a po registračním procesu se stal jejím novým páníčkem.

Zac Efron hrál v řadě filmů, mohli jsme ho zahlédnout ve filmu Znovu 17, Sousedi, Šťastný nový rok nebo v novém muzikálu Největší showman. Jeho herecká kariéra ale započala rolí v Disney filmu Muzikál ze střední, ve kterém se seznámil i se svou dlouholetou partnerkou Vanessou Hudgens, avšak vztah jim moc dlouho, po dotočení všech dílů muzikálu, nevydržel.

Témata: Zac Efron Psi