Mayová a Trump na svatbu prince Harryho kašlou. Přijdou ale nečekaní hosté!

Meghan Markle s princem Harrym 8

Autor: Lelková, stars24.cz

16. dubna 2018 13:57

Mezi hosty se na svatbě roku objeví dívka, která přežila teroristický útok v Manchesteru! Oproti tomu se na veselce neukáže britská premiérka Theresa Mayová, pozvánka nedorazila ani k dalším předním politikům, a dokonce nebyl pozván ani americký prezident Donald Trump.

Teprve dvanáctiletá Amelia Thomas se doposud potýká s psychickými následky prožité katastrofy. Když ji zatelefonoval královský palác, zažila tak velké překvapení! Dívka bude jedna z 1200 hostů pozvaných na svatební oslavu Harryho a Meghan, která se koná už 19.května na hradě Windsor.

„Nevěděla jsem co říct. Vyrazilo mi to dech.“ Popsala svou reakci Amelia Reuters. Po koncertu zpěvačky Ariany Grande, kde terorista loňský květen zabil 22 lidí a 500 jich zranil, bude mít tato dívka zážitek o kterém se jí ani nezdálo, v dobrém slova smyslu. Královský palác Amelii pozval na podnět její matky.

Na samotný obřad do kaple svatého Jiří se ale nepodívá, tam se dostane jen 600 lidí, mezi nimiž bude chybět spoustu slavných osobností, jako je třeba i Barack Obama, který má se snoubenci blízký vztah. Nutno podotknout, že Windsorská kaple je výrazně menší než Westminsterské opatství, kde v roce 2011 konala svatba prince Williama a Kate Middleton.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Královská svatba Fanoušci Meghan Markle