Selena Gomez nemůže mít děti! Trpí nevyléčitelnou nemocí!

Selena Gomez 11

Autor: Lelková, stars24.cz

11. dubna 2018 20:01

Když se Selena Gomez (25) a Justin Bieber (24) dali znovu dohromady, davy jásaly a na Seleně bylo vidět, jak je znovu šťastná. Teď když se hollywoodský páreček již po několikáté rozešel, chodí Selena jak tělo bez duše. Neupravená, s Biblí, a ještě ke všemu nejspíš nikdy nebude mít děti, kvůli její nevyléčitelné nemoci.

Jedna bolestivá rána za druhou, takové období právě prožívá herečka a zpěvačka Selena Gomez. Trpí nemocí lupus, na kterou sice léky existují, ale pouze na zmírnění průběhu. Už minulý rok měla zpěvačka namále. Kdyby ji nezachránila kamarádka, jež jí darovala ledvinu k transplantaci, kdo ví, co by s ní bylo. O tuto zprávu se podělila s fanoušky na sociálních sítích, kde se snaží upozornit na to, jak vážná nemoc je lupus.

Tato nemoc postihuje nejčastěji mladé ženy, a její průběh je takový, že buňky imunitního systému útočí na vlastní buňky lidského těla, způsobují zánět a poškozují tkáně. Kdyby se minulý rok neuskutečnila transplantace ledvin, Selena by na tom zřejmě nebyla nejlíp. Asi největší tragédie, kterou teď po rozchodu s Justinem prožívá, je zpráva, že doktoři prý údajně nedoporučili Seleně mít vůbec někdy dítě! Při této nemoci se totiž doporučuje neotěhotnět, protože by to pro dítě mohlo mít negativní následky. Ačkoliv případy s dobrým koncem už také existují.

Kromě zničeného těla, což se snaží Selena skrývat co to jde, tak má její nemoc ještě horší následky. Dříve jedna z nejkrásnějších světových hvězd, rozdávající samé úsměvy, musí čelit opravdu těžkému období. Snad se ještě najde nějaké řešení, aby zpěvačka mohla opět rozdávat úsměvy!

Témata: Selena Gomez Justin Bieber nemoc Fanoušci Seleny Gomez a Justina Biebra