Přátelé, nebo nepřátelé? Diváci seriálu mají problém s cenzurou!

Přátelé 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz, ČTK

30. května 2021 20:45

Kultovní seriál Přátelé se po letech dočkal pokračování, ale v některých zemích mají problém s domnělými nepřáteli, kteří se v pořadu objevili. Tím si ale zase nahněvali diváky legendárního sitcomu.

Všech šest Přátel se nedávno konečně sešlo před kamerami, přičemž výsledek jejich snažení mohou lidé obdivovat už několik dní. Pořad měl premiéru ve čtvrtek.

Někteří fanoušci kultovního amerického seriálu si ale stěžují na cenzuru nedávno vysílaného speciálu, které se ho zúčastnili hvězdy seriálu a jejich hosté.

Pořad byl vysílán na třech čínských videoplatformách, byly z něj však vystřiženy výstupy osobností, které v minulosti nějakým způsobem popudily vládnoucí čínskou komunistickou stranu, a to Lady Gaga, Justin Bieber a jihokorejská skupina BTS, upozornil server The New York Times.

Někteří fanoušci na sociálních sítí poznamenali, že délky každé verze speciálu se lišily v závislosti na tom, kde fanoušci pořad sledovali. To naznačuje, že streamovací platformy pořad sestřihaly samy, aby se vyhnuly možným problémům s čínským internetovým regulátorem.

Témata: Přátelé