Víc než jen Přátelé: Matthew Perry a Courteney Cox jsou příbuzní!

Matthew Perry a Courteney Coxová. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. května 2021 15:00

Právě dnes má premiéru nová epizoda kultovního seriálu Přátelé. Předchází tomu šokující zjištění o příbuzenském vztahu dvou herců, kteří si tam zahráli milence. Tohle opravdu nikdo nečekal!

Matthew Perry a Courteney Coxová si v Přátelích zahráli Chandlera a Moniku, kteří tvořili pár. Jak nyní upozornila CNN, výzkumníkům se podařilo zjistit, že herci jsou vzdáleně příbuzní.

Konkrétně sdílejí společné předky ve Williamu a Ellen Haskellových, kteří žili zhruba před 500 lety. Zatímco jeden jejich syn Roger je přímým předkem Coxové, druhý potomek William je předkem Perryho.

Výzkumníci řekli, že takový objev není "zase až tak překvapivý". Ke zjištění se dopracovali díky nejrůznějším databázím a došli také k závěru, že ve vzdáleném příbuzenském vztahu s nimi je i zpěvačka Lady Gaga. 

Nová epizoda bude mít dnes premiéru na streamovací platformě HBO Max. Tvůrci kromě představitelů šesti hlavních postav lákají i na hvězdné hosty. Před kamerou se objevili David Beckham, Justin Bieber nebo právě Lady Gaga. 

Témata: Matthew Perry Courteney Cox Přátelé