Přátelé jsou zpět: První trailer spatřil světlo světa týden před premiérou!

Přátelé 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. května 2021 11:01

Přátelé se vrací, hlásaly titulky médií před několika dny. Nové pokračování kultovního seriálu bude mít premiéru již tento měsíc. Ještě předtím se však můžete podívat na první oficiální upoutávku.

Zhruba dvouminutové video k premiérové epizodě, která se 27. května objeví na streamovací platformě HBO Max, se objevilo na sociálních sítích během středy.

"Píše se rok 2002, je čtvrtek večer a vy spěcháte domů, abyste chytili poslední epizodu Přátel. Nyní se připravte na to, že se to bude opakovat," stojí v doprovodném textu k upoutávce.

Picture this: The year is 2002, it’s Thursday night, and you rush home to catch the latest episode of Friends. Now get ready for it to happen all over again. Friends: The Reunion is streaming May 27 on HBO Max. #FriendsReunion pic.twitter.com/1ZrHq4HxSM

— HBO Max (@hbomax) May 19, 2021

Počátkem letošního roku bylo definitivně potvrzeno, že se herecké obsazení kultovního seriálu vrátí na plac. Nově natočený díl doplní již existujících 236 epizod.

Tvůrci kromě představitelů šesti hlavních postav lákají i na hvězdné hosty. Před kamerou se objevili David Beckham, Justin Bieber, Lady Gaga nebo Reese Witherspoonová.

Témata: Přátelé