Dara Rolins otevřeně: Tohle je pravda o našem rozchodu s Rytmusem!

Dara Rolins na Bali 21

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. dubna 2018 14:42 | Aktualizováno: 7. dubna 2018 19:49

Rozchod mezi Darou Rolins a Patrikem Vrbovským, uměleckým jménem Rytmus, otřásl českým šoubyznysem. Oba se k němu už vyjádřili, zpěvačka ale teď veřejně popsala, co vše za ním vlastně stálo.

Rozešli se v míru, ale nevědělo se proč. Spekulovalo se, že má Dara někoho jiného, ale hned na začátku popřela, že by ona či Rytmus ukončili jejich vztah z důvodu nového partnera. 

Spekulací se objevilo na vlnách slovenského internetu a médií tolik, že se rapper rozhodl do situace zasáhnout. Ve videu proto oznámil, že nic z toho není pravda.

Vztah mezi ním a Darou Rolins se podle něj unavil, jak napsala i zpěvačka, není to ale žádná tragédie. "Lidé se scházejí a rozcházejí dennodenně, to je prostě život. Berte si příklad z toho, že jsme se rozešli v míru a že svou bývalou přítelkyni budu navždy nosit ve svém srdci,“ dodal Patrik Vrbovský.

K celé věci se teď ale podrobně vyjádřila i Dara, která tvrdí, že důvodů je více. Své myšlenky napsala na facebooku, který podle ní "sdružuje jinou kategorii publika. Náturou i věkově, řekněme zralejší, vyspělejší, žijící poněkud mírnějším tempem," než jakou má instagram.

"O tom, že jsme se s Patrikem rozešli se psalo všude, jen ne zde:) ... Ne, že bych cítila potřebu cokoliv, komukoliv vysvětlovat, ale zrovna TU, na mém fb je frekvence mně nakloněných bez potřeby kritizovat dost vysoká. A tak ještě jednou, v rámci osudu, který se spolu se mnou podílí na všech a tedy i dalších dílech mého ŽIVOTA, chci napsat jen těchto pár řádků," napsala následně.

Na dalších řádcích tvrdí, že nemá potřebu být v očích jiných lidí lepší, protože si myslí, že z ní rodiče vychovali slušného člověka. "S Patrikem jsme prožili skvělý čas, i když byl náš vztah od začátku nekonvenční a pro mnohé těžko pochopitelný. Milovali jsme se, a proto jsme si dokázali vyhovět v té složitosti společného soužití a managování našeho pracovního a volného času. Pro oba je naše práce velmi důležitá. To, jak moc, ale dokáže s dovolením, pochopit zase jen umělec," pokračuje Dara.

Tento druh lásky a určité závislosti podle ní nejde nahradit a chtít to po jednom nebo druhém je zničující. "V mém případě má navíc bezkonkurenčně prvořadé místo v srdci moje dcera. Míra kompromisu a lásky je vždy individuální. Jsem žena a ženy jsou obecně citlivější. Naše empatie má na rozdíl od té mužské přesah v mnoha souvislostech a naše potřeby jsou jiné, také však velmi konkrétní," dodala.

"Netvrdím, že v zásadě náročnější v jejich naplnění. Jasně definovány a dříve či později budeme na jejich home delivery vždy zcela přirozeně trvat. Na tom, že se lidé v případě, že jeden po druhém nehodí granát v podobě nějaké pěkné jobovky nerozejdou ze dne na den, není podle mě nic neobvyklého. Nehráli jsme divadlo ani na veřejnosti, ani v soukromí. Byli jsme si blízcí i když jsme paradoxně cítili, že se jeden druhému vzdalujeme. A bylo těžké - i s ohledem našeho veřejného života, přiznat to a udělat ten finální krok," tvrdí.

Nikdy prý nepřestali být nejlepšími přáteli, důvěrníky, a dvojicí, která se spolu radí a řeší právě díky stejné profesi i řadu pracovních otázek a rozhodnutí. "Šlo jen o to, přiznat si nahlas že oba chceme od vztahu více. A to je všechno. Celý příběh a pravda o našem rozchodu. Ty roky spolu prožité jsou navíc důkazním materiálem toho, že nešlo o náhodu ani divadlo. O to víc jsme si vždy cenili vaší podpory a po celou dobu často projevovanou, nefalšovanou radost ze samotné existence našeho vztahu," dodává dojemně.

Myslí si, že jejich vztah boural bariéry hudební i rasové a spolehlivě přitahoval pozornost fanoušků i hejtrů. "Myslím, že nebudu úplně trapná, když řeknu, že hledat podobný ekvivalent k této dvojici bude na českém i slovenském šoubizovém nebi v podstatě nemožné :)) ... Jsem se nyní opustila, jak by řekl Patrik :). No nic, každopádně - toto jsou upřímné, svobodně a bez hlubší příčiny, lehkou rukou psané mé aktuální pocity. Vy všichni mějte krásný den a krásný život, neboť ten ošklivý stojí za prd, víme:) ...." uzavřela zpěvačka.

Témata: Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský)