Vévodkyně Meghan se chce postavit na vlastní nohy? Nový zdroj příjmů!

Meghan Markle 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. května 2021 10:04

Britská vévodkyně Meghan opět přispěje do rodinného rozpočtu. Poté, co se s princem Harrym rozhodli postavit na vlastní nohy, jsou závislí na vlastních výdělcích, a k těm nyní vévodkyně ze Sussexu přispěje svým dílem.

Meghan, která je nyní znovu těhotná, totiž oznámila, že se dala na dráhu spisovatelky. Napsala dětskou knížku inspirovanou Archiem a Harrym a její vydání je na spadnutí.

Na pultech knihkupectví by se totiž měla objevit velmi brzy, a to už příští měsíc. Tedy alespoň v zahraničí, jestli bude přeložena do češtiny v tuto chvíli není jasné.

I britský princ Harry před nedávnem učinil jeden krok k dosažení finanční nezávislosti, když našel práci v americké firmě pro osobnostní rozvoj BetterUp. 

V loňském roce oznámil se svou manželkou Meghan odchod z britské královské rodiny s tím, že budou usilovat o finanční nezávislost. Dosud uzavřeli milionové smlouvy se streamovacími společnostmi Netflix a Spotify.

Pár v současnosti žije v kalifornské Santa Barbaře, kde vychovává skoro dvouletého syna Archieho. V létě očekává narození druhého potomka.

Témata: Meghan Markle