Archieho druhé narozeniny! Královská rodina je letos oslavila netradičně!

Archie Harrison Mountbatten-Windsor 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. května 2021 20:38

Syn vévodkyně Meghan a prince Harryho Archie oslavil druhé narozeniny. Bývá zvykem, že se při této příležitosti zveřejňují například nové fotografie královské rodiny. Jak stars24.cz informoval, to se letos nestalo. Přesto členové rodiny na nejmladší přírůstek nezapomněli.

Členové britské královské rodiny na narozeniny často zveřejňují nové fotografie a Harry s Meghan loni dokonce zveřejnili video zachycující, jak Meghan čte synovi pohádku.

Letos tuto tradici nedodrželi, což ale platí o mnoha dalších zvyklostech poté, co začali usilovat o nový finančně nezávislý život ve Spojených státech.

Ostatní členové panovnické rodiny Archiemu poslali blahopřejné vzkazy. "Přeji Archiemu Mountbattenovi-Windsorovi velmi šťastné druhé narozeniny," vzkázala pravnukovi 95letá královna Alžběta II. Podobné přání mu zaslal jeho dědeček, následník trůnu prince Charles i jeho strýc a teta, tedy princ William s manželkou Kate.

Během březnového televizního rozhovoru s americkou moderátorkou Oprah Winfreyovou 39letá míšenka Meghan řekla, že nejmenovaný člen královské rodiny se před narozením Archieho ptal, jak tmavou dítě asi bude mít kůži. Tím vyvolal velký poprask.

Témata: Archie Harrison Mountbatten-Windsor Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)