Lady Gaga se dočkala odplaty: Policie zatkla zloděje jejích miláčků!

Lady Gaga 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz, ČTK

2. května 2021 21:44

Policie v Los Angeles zatkla pět lidí v souvislosti s únorovým loupežným přepadením, při kterém pachatelé ukradli dva psy americké popové zpěvačky Lady Gaga a postřelili muže, který je venčil.

Mezi zatčenými je i žena, která francouzské buldočky dva dny po incidentu přivedla na policejní stanici, píše agentura AP.

Detektivové se domnívají, že zloději netušili, že psi patří hudební hvězdě, uvedla v prohlášení losangeleská policie. "Důkazy však nasvědčují tomu, že podezřelí znali vysokou hodnotu tohoto psího plemene," zdůvodnili motiv pachatelů policisté.

Ryan Fischer, který pro Lady Gaga psy venčil, byl 24. února postřelen do hrudníku při potyčce s dvojicí mužů, kteří vyskočili z bílého sedanu a poté ujeli i se dvěma buldočky jménem Koji a Gustav.

Psy přivedla na policii žena poté, co zpěvačka nálezci nabídla 500.000 dolarů (téměř 10,8 milionu korun). Policie se nejprve domnívala, že 50letá nálezkyně není do krádeže a útoku nijak zapletena. Kromě ní policie zadržela tři muže ve věku 18, 19 a 27 let a 40letého otce jednoho z nich.

Témata: Lady Gaga