Zuzana Belohorcová drsně zametla s krajany: Ostrý vzkaz Slovákům!

Zuzana Belohorcová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. dubna 2021 12:10

Zuzana Belohorcová se nyní na přechodnou dobu nachází na Slovensku, protože v rodné zemi natáčí pravidelnou televizní show. Po jejím konci se ale opět chystá za hranice. Podle všeho už natrvalo.

Zuzana Belohorcová nejprve žila s rodinou v USA, před časem se ale všichni přestěhovali do Španělska. Podle svých slov se sice ráda vrací do rodné Žiliny, něco už jí ale na Slovensku nesedí. "Vždy budu hrdou Slovenkou, ale budu upřímná, nám už ta slovenská mentalita hodně nevyhovuje," řekla serveru cas.sk.

Během nynějšího pobytu ve své domovině totiž něco vysledovala. "Vím, že je špatná doba, ale mám pocit, že tady si lidé závidí i zdraví. Je to smutné," konstatovala někdejší moderátorka. 

"My chceme žít jednoduchý, plnohodnotný život, proto jsme se rozhodli pro Španělsko. Nepotřebujeme k životu luxusní obchody, drahé restaurace, ruch velkoměsta. Potřebujeme pláž, moře, slunce, dobré školy a bezpečné místo pro život a výchovu našich dětí," vysvětlila.

Na závěr si však Belohorcová přece jen nechala vrátka otevřená. "Ale nechci se rozhat, protože člověk nikdy neví, kam ho vítr zavane," dodala. 

Témata: Zuzana Belohorcová