Syn chtěl převzít odpovědnost za vraždu Kuciaka! Jožo Ráž byl proti

Jožo Ráž 6

Autor: Lelková, stars24.cz

2. dubna 2018 12:38 | Aktualizováno: 2. dubna 2018 19:52

V nové vládě pod vedením Petra Pellegriniho se měl objevit i syn zpěváka Josef Ráž! Avšak slovenský prezident Andrej Kiska tento návrh ihned smetl ze stolu. Nelíbila se mu minulost kandidáta, který se ve vládě objevil už boku ministra zdravotnictví Tomáše Druckera. Syn známého zpěváka se tak horkého křesla ministra vnitra zatím nedočká!

Bývalému členovi kapely Elán se tak určitě ulevilo. Podle slovenského deníku Plus 1 deň nebyl Ráž starší ze synova angažmá ve vládě vůbec nadšený. "Říkal, že to určitě nemám brát," přiznal diplomaticky sám Ráž mladší slovenskému deníku.

Je vcelku přirozené že otec chtěl syna ochránit od zbytečných problému. Jeho syn byl totiž jmenován na post ministra vnitra, což je v současnosti nejsledovanější ministerstvo. Spadá pod něj vyšetřování vraždy investigativního novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky. Celé vyšetřování bylo zahájeno ještě za vlády premiéra Fica, kvůli podezření spolupráce s italskou mafií, která údajně mohla za tuto vraždu.

Další nesrovnalostí v minulosti Josefa Ráže mladšího je známost s předchozím ministrem vnitra Robertem Kaliňákem, který ztratil důvěru u občanů. Ráž junior ale větší známost s tímto politikem zapírá, i přesto že podle médií měli společnou vášeň k motorkám. "Dnes je v Bratislavě motorkářů hodně, ale kdysi nás bylo dvě stě. Známe se všichni. Ale to neznamená, že sedáváme za jedním stolem," takto se ohradil Ráž.

Témata: skupina Elán Jožo Ráž Slovensko politika