Jasmina Alagič: Konečně se představí i Čechům, přijala lukrativní nabídku!

Jasmina Alagič 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. dubna 2021 14:20

Mateřská dovolená na plný úvazek se Jasmině Alagič chýlí ke konci, a to z vlastní vůle. Slovenská moderátorka se rozhodla přijmout lukrativní nabídku, díky níž se konečně představí i českým divákům.

Zatímco doma na Slovensku je známou osobností, u nás se Jasmina Alagič proslavila až sňatkem s rapperem Rytmusem. Nyní se ale tuzemští televizní diváci mohou těšit na to, že budou mít možnost ji poznat i při práci.

Sympatická moderátorka totiž na instagramovém profilu oznámila, že byla oslovena produkcí show, která se vysílá v Česku i na Slovensku. Nabídku přijala. „Budu moderovat Česko Slovensko má talent!“ zaradovala se.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic)

„Děkuji TV JOJ za příležitost a prosím Vás všechny skvělé lidi, které tu mám, co mě už znáte a víte, že z toho mám nejen radost, ale i trošku bobky, abyste v tom byli se mnou, protože bez Vás to nepůjde,“ dodala kráska balkánského původu.

Alagič tak naváže na řadu známých předchůdců, co pořad již moderovali. Jmenovat můžeme Jakuba Prachaře, Martina „Pyco“ Rausche nebo Davida Gránského.

Témata: Jasmina Alagič