Hana Hegerová (†89): Poslední vzpomínka známé slovenské herečky!

Hana Hegerová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. března 2021 17:00

Jen v dobrém se nadále vzpomíná na Hanu Hegerovou, která nás minulý týden navždy opustila. Velmi si jí váží také na Slovensku, kde se narodila a vyrůstala. Co o zpěvačce řekla jedna známá slovenská herečka?

Na den přesně před týdnem nás opustila legendární zpěvačka Hana Hegerová (†89), která sice prožila převážnou část života v Česku, ale narodila se v Bratislavě. Není tedy divu, že na ni vzpomínají také na Slovensku.

Konkrétně třeba herečka Zuzana Kronerová, která je dobře známá i u nás. Jak prozradila serveru cas.sk, se slavnou šansoniérkou měla možnost si zazpívat i jeden z jejích velkých hitů, písničku Čerešne.

Později byla u příležitosti 88. narozenin Hegerová pozvána, aby zazpívala na koncertě dva šansony. „Paní Hana v hledišti neseděla, ale dostala od organizátorů DVD natočeného koncertu. Prý se jí velmi líbil,“ uvedla herečka.

„To je moje poslední vzpomínka na tuto úžasnou dámu, velkou umělkyni, která svými kvalitami - uměleckými i lidskými dávno překročila slovenské i české hranice. Hana Hegerová byla, je a vždy bude mým velkým vzorem,“ konstatovala Kronerová.

Témata: Hana Hegerová Zuzana Krónerová