Zpěvák Chris Brown přistižen! Na fotografiích škrtí ženu

Napadl Chris Brown další dívku? 3

Autor: Hrušková, stars24.cz

31. března 2018 16:26

Chris Brown je v showbyznysu považován za člověka, který má problémy se sebeovládáním a několikrát měl také problémy s policií. Nejčastěji za fyzické útoky, kterých se dopustil na svých partnerkách. Nyní ho fotografové zastihli v situaci, která vypadá jako by opět napadl ženu.

Chrise Browna zastihli fotografové v situaci, která není úplně obvyklá. Držel rukama hrdlo ženy, která je nejspíše jeho novou přítelkyní. Fotografie vypadají, jako by žena byla v tísni a potřebovala pomoc. My vám jednu nabízíme ke shlédnutí. Druhá dáma na snímcích jakoby se snažila odtrhnout zpěváka od mladé slečny.

Ani dívka, která má jeho ruce kolem svého krku nevypadá, že by se jí to líbilo a chvěje se. Kolem nich jsou další diváci, kteří ale vypadají, že se tam nic zvláštního neděje. Informoval o tom, deník The Sun. 

Dívka i zpěvák trvají však na tom, že šlo pouze o jakési „kočkování“ a nic se nestalo. Určitě, podle jejich výpovědí, nešlo o násilí. Chris byl ovšem odsouzen již v roce 2009 za brutální napadení své tehdejší přítelkyně, americké zpěvačky Rihanny. V dokumentu Welcome To My Life se po pár letech přiznal, že držel její ústa a nechal popstar plivat krev poté, co ji surově zbil.

Chris Brown má dodnes zákaz přiblížení se k americké zpěvačce na méně než 50 metrů a pobyl si také za mřížemi. Dokonce i další z jeho bývalých partnerek Karrueche Tran uvedla, že během jejich vztahu ji Chris několikrát kopl do břicha a strčil ji ze schodů.

Chris Brown je populární americký zpěvák. Svoji první desku s názvem Chris Brown, vydal již v šestnácti letech. Jeho úspěšnou kariéru pošramotily násilnické aféry a kriminální činnost. Poté, co obletěly fotografie zmlácené Rihanny svět, stal se terčem kritiky a jeho popularita šla rapidně dolů. Odseděl si dokonce tři měsíce ve vězení a soud mu nařídil léčbu. Po propuštění z vězení vydal prohlášení, že nyní je pokorný a hodlá se změnit.

Další pobyt ve vězení si vysloužil za starší případ, kdy se svým bodyguardem napadli Adama Parkera. Za tento počin si odseděl dalších šest měsíců ve vězení a musel zaplatit tučnou částku jako odškodné. Dodnes vypadal Chris, že se ze svých chyb poučil a násilnou povahu si už nebude ventilovat na ostatních. Bohužel tyto fotografie mluví jinak. Pokud ovšem oběť tvrdí, že šlo pouze o hraní, nikdo mu nic nemůže dokázat.

Témata: Chris Brown Rihanna