Hvězda OnlyFans Marcela Alonso: Tímhle tělem vydělává dceři na studia skoro PŮL MILIONU!

Marcela Alonso 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. března 2021 20:35

Populární platforma pro dospělé OnlyFans zrodila nejednu hvězdu. Jednou z nich je i 41letá maminka Marcela Alonso, která díky svým intimním snímkům vydělává skoro půl milionu korun. Podle svých slov proto, aby dceři mohla zaplatit školu.

Je jí 41 a do štíhlých supermodelek má daleko, přesto svým tělem vydělává více než 400 tisíc korun měsíčně. Na online erotické platformě OnlyFans má totiž řadu příznivců, kteří jí za její snímky rádi zaplatí.

Nejde přitom jen o fotografie, kterými hojně zásobuje i Instagram. Za 20minutový videohovor si účtuje přes 2000 korun, a očividně jí tahle forma výdělku vynáší.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Marcela Alonso (@marcelasobella)

Podle svých slov peníze vydělává proto, aby své dceři zaplatila studia práv. Ale ačkoliv popularita platformy OnlyFans v poslední době vzrostla, zejména díky ekonomické situaci mnoha lidí způsobené pandemií, rozhodně není pro každého.

Sama Marcela má v této branži bohaté zkušenosti. Poskytováním intimních služeb se živí od 18 let, a proto jí nahota není nijak cizí. Na "online" dráhu se ale vydala ještě před pandemií, a to kvůli své dceři.

Témata: Marcela Alonso