Andrej Hryc (†71): Tak vypadalo poslední natáčení! Mračil se, vzpomíná dcera!

Andrej Hryc s dcerou Wandou na svém posledním natáčení. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. března 2021 12:28

S Andrejem Hrycem už režiséři počítat nemohou, známý slovenský herec si ale před smrtí stihl ještě zahrát v seriálu, který právě teď běží na televizních obrazovkách. U natáčení byla i jeho dcera Wanda. Jak na něj vzpomíná?

Za pár dní uplynou dva měsíce od chvíle, co odešel Andrej Hryc (†71), který poslední rok svého života strávil bojem s akutní leukémií. Zbývající čas věnoval především rodině, práce šla stranou.

V jeho případě přitom platilo, že to mohl spojit dohromady, což platilo i v případě jeho poslední role v seriálu Slované, který v těchto dnech běží u našich sousedů v televizi. Jeho dcera Wanda se na něm totiž podílela produkčně.

Hrycová se ve středu pochlubila na instagramovém profilu společným snímkem, který si s tátou při té příležitosti udělali. „Objímejte své rodiče a říkejte jim, jak je máte rádi, pokud můžete,“ vzkázala lidem.

„Zmítají mnou intenzivní pocity při prohlížení si fotek z tohoto, tátova posledního, natáčení. Jsem za ně tak moc vděčná… Za každou chvíli spolu, za každou společnou fotku, ačkoliv se na každé naschvál mračil a durdil. Velmi, velmi mi chybí,“ svěřila se producentka.

Témata: Andrej Hryc