Porotce z Hlasu čelí drsné kritice kvůli exotické dovolené: Jste úchylní, vzkázal lidem

Majk Spirit čelí kritice za to, že v době pandemie odjel s rodinou na Zanzibar! 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. března 2021 18:00

Porotce soutěže Hlas Československa a slovenský rapper Majk Spirit schytal tvrdou kritiku za to, že v době, kdy ve světě i doma řádí covid-19 klidně odjel s rodinou na exotickou dovolenou. Mnozí mu vyčítají, že se chová nezodpovědně a arogantně. Hudebník všem kritikům ale poslal hodně ostrý vzkaz!

Rapper Michal Dušička alias Majk Spirit, známý také jako porotce soutěže Hlas Československa, se před několika měsíc stal otcem. V říjnu 2020 se jemu a jeho ženě Marii narodila dcerka Aria.

Společné chvíle si rodinka už nějakou chvíli užívá na Zanzibaru. Na sociálních sítích se pochlubil krásnými fotkami a videi z exotického ráje. Jenže řada lidí nemá pro jeho cestování v době pandemie příliš velké pochopení!

Pod rapperovými příspěvky se objevila řada kritických komentářů. Diskutující mu vyčítali především to, že si ještě nedávno stěžoval, že kvůli covidu-19 nedostal pomoc od státu. Další mu vyčítají, že se chová nezodpovědně a že provokuje ty, kteří musí sedět doma na zadku.

„Zanzibar? Velmi zodpovědné teď. Nechápu aroganci některých…“ píše se v jednom z komentářů. „Totální egoismus a arogance…“ posteskl si další naštvaný follower..

„Výborně, další VIP, co si může cestovat jakože za prací, jakože za rodinou. Vám všem VIP vůbec nevadí, že byste měli jít příkladem a odpustit si alespoň v době pandemie takové dovolené?“ zlobí se další pisatel, podle kterého jdou některé osobnosti mladým fanouškům velmi špatným příkladem.

Majk Spirit se rozhodl na podobné kritické komentáře zareagovat, a tak zveřejnil své vyjádření. „Vím, že to vysvětlovat nemusím, ale rozhodl jsem se napsat k tomu pár slov, neboť toto moralizování, co zde čtu v komentech už týden, začíná byt normálně až úchylné,“ zlobí se hudebník.

Zdůraznil, že na Zanzibar měli s partnerkou letět už před rokem, ale že dovolenou ze solidarity zrušili. Cestu posunuli na podzim, pak ale přišla druhá vlna epidemie. „Teď do třetice jsme si řekli, že to už nezrušíme. Vím, že tím riskujeme hejt na sociálních sítích a v médiích, ale naše štěstí a pěkné rodinné zážitky jsou pro mě více než veřejná mínění. Sorry nesorry, 10 let jsem poctivě pracoval a často si odpíral dovolené a sociální život, protože jsem věděl, že si to všechno vynahradím, až si založím rodinku a budu mít malé mimčo,“ píše na insragramu Majk Spirit.

Přesto mu prý všichni říkají, aby byl doma. „Jak dlouho? Rok? Dva? Co když to takto bude už navždy..? Na podzim zas přijde nějaká mutace, pak příští rok Covid-22, pak 23, pak Ebola-24, a tak dále. Já se snažím žít v přítomnosti a užívat si to, co je tady a teď, moje malá je miminko jen chvíli,“ posteskl si rapper.

Poukazuje, že situace na Zanzibaru není horší než jinde ve světě, navíc prý bydlí v malém rezortu a mají soukromou vilku. „Kromě toho se dobrovolně testujeme PCR testy cestou sem i cestou zpátky, a po příchodu na Slovensko samozřejmě dodržíme karanténu, takže nebojte se, nikoho tím neohrožujeme,“ uklidňuje všechny.

I když mu mnozí cestu do zahraničí vyčítají, Spirit zároveň poukazuje na to, že jeho fanoušci naopak chtějí, aby toho ze své dovolené sdílel víc, protože jim to zlepšuje den a vnáší do něj i něco pozitivního. „Proč bych měl poslouchat hejtry a ne fanoušky? Každý z nás si může zvolit sám, jestli si vybere lásku nebo strach,“ dodává Majk Spirit.

Témata: Majk Spirit zanzibar Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)