Jasmina Alagič se učí říkat pravdu: Přiznala tuhle vadu na kráse!

Jasmina Alagič 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. března 2021 14:58

Jasmina Alagič se nedávno postěžovala na lživé informace o těhotenství ve slovenském tisku, pravda je pro ni tedy evidentně hodně důležitá. Manželka rappera Rytmuse to dala jasně najevo i na sociální síti.

Lidé by možná očekávali, že klíčem Jasminy Alagič ke štěstí je především její syn Sanel, ona ale na instagramu prozradila fanouškům, že je to především život v pravdě. Sledující proto nabádá k tomu samému.

„Nedělejte ze sebe někoho, kým nejste, jen pro to, že by to možná mohla být ‚lepší‘ verze. Nezapomínejte na to, kým jste, a buďte stejně vděční a šťastní z těch stejných maličkostí jako kdysi dávno,“ radí balkánská kráska.

Lidé by se podle ní neměli bát říkat pravdu, naopak je to prý to nejvíc, co pro sebe mohou udělat. Sama takhle přiznala jednu vadu na kráse. „Je to neskutečně osvobozující. Říkala jsem, že mám celulitidu?“ uvedla jen tak mimoděk.

Moderátorka dodala, že by každý měl na cestě za štěstím poznat hlavně sám sebe. „Věřte mi, že já mám také co vylepšovat a není toho málo, ale jsem na dobré cestě,“ dodala Jasmina.

Témata: Jasmina Alagič