Zpěvačka napráskala sportovce, kteří porušovali nařízení. Teď je terčem útoků a výhrůžek!

Stará, Dominika 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. března 2021 21:45

Úspěšná účastnice SuperStar Dominika Stará je přesvědčena, že pravidla by se prostě měla dodržovat. Obzvláště ta, která mají zamezit šíření koronaviru. I proto napráskala sportovce, kteří navzdory nařízení vlády dál vesele chodili na stadion! Jenže to se jí pekelně vymstilo!

Slovenská zpěvačka Dominika Stará, kterou si televizní diváci pamatují z první řady Česko Slovenské SuperStar, v níž se umístila na třetím místě, si pořádně zavařila! Tím, že upozornila na sportovce, kteří obcházeli pravidla nastavená vládou, se stala terčem všemožných útoků.

Zpočátku sice nechtěla o věci veřejně mluvit, to se ale změnilo, když se spor začal dotýkat i její rodiny. „Asi před měsícem a půl, kdy byla situace na Slovensku hrozná, jsem si všimla, že hokejová hala vedle našeho bytu si vesele funguje," prozradila podle serveru Topky.sk Dominika, která se v minulosti málem stala mluvčí slovenského premiéra Igora Matoviče. 

„Od 6:00 do 22:00, se zde promenádovalo minimálně sto lidí denně, od nejmladších dětí po staré chlapy. Samozřejmě - bez roušky. S hokejkami. Bruslemi. No... Halu asi neuklízeli,“ vysvětluje zpěvačka. Dokonce prý bylo běžné, že i večer po desáté hodině se z místa ozýval křik. „Náš salón stál už skoro 2 měsíce, konec lockdownu v nedohlednu, ale pravidla přece platí stejně pro všechny, že?“ uvedla zpěvačka, která se nedávno provdala a která si změnila jméno ze Staré na Jurena.

Když se situace ani po dvou týdnech nezměnila, zavolala policii a sportovce udala. Zjišťovala také, jestli mají hokejisté nějakou výjimku. „Zatímco v TV vyzývají lidi k odpovědnosti, tito lidé si tu vesele fungují, jakoby se nechumelilo. Řekli mi, že povolení určitě nemají a že je třeba to poslat na hygienu, protože takových dobrodruhů, co nic nerespektují, je mnoho,“ popisuje zpěvačka, co se dozvěděla.

Jenže pak pro ni začalo peklo. „Protože jsem se opovážila ozvat se, začali se dít divné věci. Přívod elektřiny do našeho bytu byl přeseknutý. Naše auto je zázračnou náhodou celé v opravě. O výhružných zprávách, po kterých nám musela policie hlídat majetek, ani nemluvím. Také jsem se dnes dozvěděla, že se mám bát chodit po Šamoríně, neboť dostanu na hubu,“ svěřila se šokovaná zpěvačka.

Kromě ní ale začali výhrůžky dostávat i členové její rodiny, konkrétně její maminka. „To byla poslední kapka. Přetekl pohár trpělivosti, asi budu muset kontaktovat moje právníky. Takže vážení, plyne z toho jedno ponaučení. V naší zemi se nevyplatí být slušným občanem, " rozčiluje se Dominika, které vadí, že se lidé mstí i její rodině.

Poukazuje na to, že v jejím okolí evidentně platí dvojí metr. Zatímco salon její maminky je už tři měsíce zavřený, jiní pravidla prostě obcházejí a dělají si, co chtějí. „Nikomu nepřeji nic špatného. Dnes jsem se už skutečně smířila s faktem, že spravedlnost neexistuje a během pandemie trpí převážně ti, kteří opatření dodržují. A těm druhým, pro které covid neexistuje, přeji jen to, aby se s ním osobně setkali. Možná změní názor, když mu budou stát tváří v tvář,“ vzkazuje všem zpěvačka.

Témata: Dominika Jurena (Stará) Slovensko Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)