Eva Longoria bude každou chvíli rodit! Prvního potomka se dočká až ve čtyřiceti třech letech!

Eva Longoria 12

Autor: Lelková, stars24.cz

29. března 2018 10:06 | Aktualizováno: 29. března 2018 21:08

Eva Longoria (43), alias Gabrielle ze seriálu Zoufalé manželky, které ji asi nejvíce proslavily, každým okamžikem čeká na prvorozené dítě. Přes to, že je v posledním měsíci těhotenství stále nedá dopustit na svou práci producentky. Nutno ale podotknout že bříško jí sluší a vypadá velmi spokojeně.

S výškou jenom něco málo přes 155cm a velkým bříškem vypadá Eva trochu jako kulička. Její manžel José Bastón, za kterého se provdala roku 2016, je ale neustále na blízku a těší se na své již třetí dítě v pořadí. Eva tak zkušenosti s dětma má, proto se ještě mnohem víc těší konečně na to svoje, a jak prozradila na sociálních sítích, bude to kluk!

 Práce toho má stále nad hlavu, ale volno si také dokáže udělat. Se svým manželem si nedávno užívali odpočinku na pláži v Miami, a aby vůbec měla co na sebe přes velké bříško, musela si nechat ušít šaty, děkovný popisek za šaty přidala ke své fotce z Miami na Instagramu.

 Zkušenosti s manželstvím ale nemá moc příznivé, provdaná za herce Tylera Christophera byla pouze 2 roky, druhý sňatek s basketbalistou z NBA Tonym Parkerem trval 4 roky. Na dítě si tedy počkala docela dlouho. Tak snad do třetice všeho dobrého!

 Na kontě herecké kariéry má několik seriálů, filmu a prestižních ocenění. Hlavní roli si zahrála v populárním americkém seriálu Mladí a neklidní, v kriminálce Dragnet nebo ve filmu Jen přes její mrtvolu. Od nedávna započala svou dráhu i jako producentka a režisérka. V roce 2005 získala cenu za skvělý herecký výkon v seriálu Zoufale manželky, 2007 cena People’s Choice Awards za oblíbenou ženskou hvězdu vystupující v televizi.

Témata: Eva Longoria USA těhotenství