Rozčarovaný Paľo Habera: Tomu, kdo se za něj vydává, poslal jasný vzkaz!

Pavol Habera 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. března 2021 11:21

Podvodů, kdy se na sociálních sítích někdo vydává za slavnou osobnost a z jejích fanoušků mámí peníze, přibývá, a to nejen v Česku, ale i u našich sousedů na Slovensku. Přesvědčil se o tom i Paľo Habera.

Samozřejmě platí, že čím více fanoušků taková slavná osobnost, tím větší mají pachatelé těchto nekalých praktik šanci, že se někdo chytí. Nejúčinnější obranou jsou odjakživa varování od samotných celebrit.

Paľo Habera se během uplynulých dní dozvěděl, že také za něj se někdo na sociálních sítích vydává. Pochopitelně se tedy rozhodl své příznivce upozornit na to, jak se věci mají doopravdy.

„Občas mi píšete, že s vámi komunikuje někdo pod mým jménem, nebo že vás oslovila nějaká paní, která se vydává za moji manažerku. Tak jen pro jistotu – toto je můj jediný oficiální profil a žádný můj manažer neexistuje,“ vysvětlil slavný hudebník.

Habera si následně neodpustil kritickou poznámku vůči neznámým podvodníkům. „Vlastně se jen potvrzuje, co už dávno všichni víme - svět je plný normálních lidí a zároveň v něm žije i kopa idiotů,“ konstatoval.

Témata: Pavol Habera