Maroš Kramár: Past ve smlouvě! Co má přikázáno od televize?

Maroš Kramár 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. března 2021 19:09

Maroš Kramár je už dlouhá léta tváří jednoho z populárních pořadů České televize. Slovenský herec nyní prozradil, jaké podmínky má od zaměstnavatele ve smlouvě. Možná vás to překvapí.

V českých televizích není ničím výjimečné, že narazíte na osoby mluvící slovensky. Občas se to ostatně plete i samotnému premiérovi Andreji Babišovi (ANO). Jeden známý slovenský herec má však ve smlouvě, že nemá mluvit svým mateřským jazykem.

Jde o Maroše Kramára, řeč je o oblíbeném pořadu Zázraky přírody. „Než vyslovím větu, tak si dělám v duchu korekci, jestli je to správně česky, ale přesto se mi tam vždycky něco málo dostane,“ přiznal v pořadu Xaver a host.

Kramár v populárně naučné show tvoří moderátorskou dvojici s Vladimírem Kořenem, ačkoliv se sám necítí být úplně kompetentní osobou. „Nejsem moderátor od přírody, přiznávám, že jsem spíš herec, který si na moderátora hraje,“ svěřil se.

Vzhledem k úspěchu Zázraků asi divákům nevadí. „Původně jsem byl osloven jenom na šest dílů a už to dělám 11 let. Blížíme se ke stovce dílů, a to je podle mě velký zázrak,“ prozradil Kramár.

Témata: Maroš Kramár