Slavná herečka žije v Česku: Zemi vystavila nepěknou vizitku, souvisí to s alkoholem!

Rosamund Pike v talk show Jimmyho Kimmela.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. února 2021 14:00

V Česku se před časem zdržoval Orlando Bloom, ještě mnohem více času však u nás tráví britská herečka Rosamund Pikeová. Hvězda jedné z bondovek vystavila v aktuálním rozhovoru nepěknou vizitku.

Rosamund Pikeová byla hostem v talk show Jimmyho Kimmela, který se jí hned v úvodu zeptal, zdali je v Praze. „Jsem tady od září 2019,“ přiznala s tím, že se do našeho hlavního města přestěhovala s celou rodinou.

Bond girl ze snímku Dnes neumírej si v rozhovoru pochvalovala umístění Prahy ve středu Evropy, protože je odtud možné vyrážet na výlety po celém starém kontinentu. Následně zavzpomínalo na loňské léto, kdy vzala děti na vodu do Českého Krumlova.

Pikeová přiznala, že si to představovala jako idylické dobrodružství. „Nikdy jsem neviděla opilejší lidi,“ uvedla na adresu některých osob, které se pohybovaly po řece s nimi. Její děti si to prý ale užívaly.

„Jeden muž vstal a hned upadl. Další zase přepadl přes hranu a náhle byl celý od bahna. Moje děti to hned začaly napodobovat a dělají to pořád,“ svěřila se herečka moderátorovi.

Témata: Rosamund Pike