Rytmus se naštval kvůli údajně těhotné Jasmině: O čem všem nám lžou?!

Rytmus s manželkou Jasminou. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. února 2021 14:15

Rytmus se pořádně naštval na osoby, které stojí za článkem o údajném těhotenství jeho ženy Jasminy, s níž má syna Sanela. Rapper dal na sociální síti jasně najevo, co si o těchto lidech myslí.

Slovensko už má v kauze, o které vás stars24.cz informoval, podle všeho jasno. Po manželce Jasmině se ke spekulacím o druhém potomkovi vyjádřil i rapper Rytmus, a to dost ostře. Opřel se do redakce, která s informací přišla.

„Tolik závažných a nevyřešených věcí se děje v naší zemi a oni matou lidi. Jen se zamýšlím nad tím, že když dokážou takhle lhát, jak musí lhát v kauzách, které vyštvaly Slovensko do ulic,“ napsal na instagramu.

Na této sociální síti se k celé věci vyjádřila i moderátorka. „Nejsem těhotná!“ prohlásila jasně s tím, že žádný z autorů článku se nezajímal o její vyjádření. Na podobné spekulace už si ale zvykla.

„Opravdu netuším, nač je dobré v průměru každého čtvrt roku lidi plést polemizováním o mém fiktivním těhotenství. Je tolik krásných reálných věcí, o kterých se dá psát,“ napsala Jasmina.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič