Juraj Jakubisko: Izoloval se před koronavirem, ale vloudila se chybička!

Manželé Jakubiskovi 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. února 2021 13:23

Juraji Jakubiskovi se nevyhnula nutnost hospitalizace, koronaviru se naštěstí úspěšně vyhýbá. Slavný režisér a jeho žena přijali opatření a izolovali se, ale vloudila se jim do toho prý chybička.

Juraj Jakubisko byl podle dostupných informací hospitalizován v nemocnici, údajně kvůli zdravotním potížím s ledvinami. Koronavirová nákaza se mu naštěstí vyhýbá, protože jeho žena Deana tvrdí, že opravdu jen málokdo byl opatrnější než oni.

„Po celou dobu jsme kvůli Jurajovi dezinfikovali každý kout, ionizovali vzduch. Postprodukční práce, ale i přátele a rodinu jsme přenastavili na bezkontaktní, nosili jsme roušky i respirátory,“ řekla dle webu pluska.sk.

Nyní je trochu rozmrzelá z toho, jak se mění přístup. „Oznámili nám, že se ‚vloudila chybička‘, rouška nás neochrání, testy nejsou relevantní… ale nemusíme se bát, mají pro nás připravený další hit – respirátor a vakcíny,“ nechala se slyšet.

Jakubisková dodala, že boj zatím zvládají, což neplatí pro všechny členy rodiny. Během Vánoc jí zemřela matka. „Nezemřela na koronavirus, ale na bolest v duši,“ konstatovala.

Témata: Juraj Jakubisko