Harry a Meghan: Magické datum oznámení těhotenství! Čím je výjimečné?

Princ Harry a vévodkyně Meghan 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. února 2021 11:42

Princ Harry a jeho žena Meghan oznámili o uplynulém víkendu, že jejich prvorozený syn Archie bude mít mladšího sourozence. Datum, kdy informaci sdělili světu, je podle všeho pečlivě zvolené.

Jak vás stars24.cz informoval, princ Harry a jeho žena Meghan v neděli oznámili, že čekají druhého potomka. Na ten den připadal 14. únor, proto se logicky nabízí vysvětlení, že pár vše načasoval na svátek svatého Valentýna. Jenže zahraniční média upozorňují na jiný souběh událostí.

Server pagesix.com lidem připomněl, že 14. února 1984 dominovala předním stránkám britských novin informace, že princezna Diana oznámila těhotenství. Čekala tehdy právě druhorozeného syna Harryho.

Pravdou ale je, že princova maminka vše oznámila již pozdě večer 13. února, což umožnilo nevídanou věc. Senzační zpráva se první objevila v novinách v zámoří, konkrétně ji měl na titulce New York Post.

To ještě nikdo nemohl tušit, že Harry si nakonec USA vybere jako svou domovskou destinaci. V dubnu uplyne rok od chvíle, co s manželkou oficiálně opustili řady britské královské rodiny

Témata: Princ Harry Meghan Markle