Andrej Hryc (†71): Poslední chvíle slavného herce!

Andrej Hryc s dcerou Wandou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. února 2021 12:12

Slovensko stále řeší odchod herce Andreje Hryce, jenž o uplynulém víkendu zemřel po dlouhém boji s nemocí, který podle všeho nemohl vyhrát. Přiznala to jeho dcera, když popisovala poslední chvíle svého tatínka na tomto světě.

Andrej Hryc (†71) si podle dcery Wandy dobře uvědomoval, že to s ním je špatné. „Všichni jsme věděli, že ta diagnóza je smrtelná, věděl to i on a jeho oslabené tělo postupně tou chorobou odcházelo,“ popsala webu pluska.sk.

„Naštěstí neměl bolesti, když odcházel, jeho organismus jednoduše postupně vypovídal službu. Věděl, co má za nemoc, sice si to nepřipouštěl, bojoval do poslední chvíle a nevzdával se, ale ta nemoc byla silnější,“ uvedla filmová producentka.

Podle Hrycové si nešlo nevšimnout toho, že herec sám cítil, že odchází. „Zemřel doma, nechtěl jít do nemocnice a já bych ho tam v této situaci ani nedala. Vzhledem k tomu, že tam by mu moc nepomohli a doma měl všechno, kyslíkový přístroj, celou péči, kterou mohl mít,“ svěřila se.

Rodina se s odchodem Hryce stále ještě vypořádává. „S mámou jsem stále, ještě nevím, jak budeme do budoucna fungovat, je to ještě všechno příliš čerstvé,“ dodala.

Témata: Andrej Hryc