Dara Rolins: Po úmrtí Štaidla a Hryce poslala vzkaz do nebe!

Dara Rolins 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. února 2021 14:17

Dara Rolins nemohla nechat bez reakce odchody dvou výrazných osobností, z nichž jedna, skladatel Ladislav Štaidl, sehrála v jejím životě zcela zásadní roli. Přesto jeho jméno ve vzkazu přímo nepadlo.

Není pochyb, že Dara Rolins o víkendu zaznamenala smutné zprávy o odchodu dvou slavných umělců. Ladislavu Štaidlovi (†75) a Andreji Hrycovi (†71) věnovala vzkaz, který zveřejnila na svém instagramovém profilu.

„Život je nevyzpytatelný. Krásný i smutný, spravedlivý i krutý. Dává i bere. Všude a všem… Připíjím na život a posílám vzpomínku do nebe na ty, kteří nás opustili, a úsměv za to, že jsme je na své cestě životem potkali,“ napsala na sociální síti.

Slovenská zpěvačka udržovala intenzivní kontakt především se skladatelem a hudebníkem Štaidlem, a to v počátcích své vlastní kariéry. Podle životopisu na Wikipedii patřila do jeho manažerské stáje.

Tu však Rolins opustila již v šestnácti letech a vydala se vlastní cestou. Dnes můžeme pochopitelně konstatovat, že to byl správný krok na životní cestě.

Témata: Dara Rolins Ladislav Štaidl Andrej Hryc