Vážně nemocný Hryc: OHROŽENÍ! Koronavirus se potvrdil v nejbližším okolí!

Andrej Hryc s dcerou Wandou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. ledna 2021 12:05

Koronavirová hrozba děsí především pacienty, kteří se už tak potýkají s nějakými zdravotními problémy. V případě Andreje Hryce jsou to potíže velice vážné. Teď se však infekce potvrdila v nejbližším okolí slovenského herce.

Již od jara loňského roku bojuje Andrej Hryc s vážnou nemocí, takže panují v jeho okolí velké obavy z nákazy koronavirem. On se stýká jen s nejbližšími, kteří přijali opatření, aby se šíření infekce bránilo. Ani ta však nemusí být úplně stoprocentní.

Potvrzuje to zkušenost její dcery Wandy, která se svěřila na sociálních sítích. „Po pěti dnech cca 90 prospaných hodinách jsem zpět mezi živými,“ popsala příznaky nemoci, která se u ní projevila navzdory všem opatřením.

„Zalehla jsem s bolestí hlavy a celého těla přesně jeden den po obdržení negativního výsledku z celoplošného antigenního screeningu. Následně jsem si udělala ještě další dva AG testy, i ty byly negativní. Dnes mi přišel výsledek PCR testu. Jsem pozitivní,“ uvedla.

Hrycová však nikomu nic nevyčítá. „Chci jen upozornit, že jakýkoliv papír z AG testování, který tvrdí, že jste negativní, je jen papír, který nepotvrzuje vůbec nic. Prosím, chraňte sebe i své blízké,“ dodala.

Témata: Andrej Hryc