ŠOK v rodině Adély Vinczeové! Co moderátorce a blízkým způsobil koronavirus?

Adéla Vinczeová a její muž. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. ledna 2021 12:30

Koronavirovou infekcí si prošla prakticky celá rodina moderátorky Adély Vinczeové a jejího muže Viktora, pochopitelně s rozdílným průběhem nemoci u každého z nich. Proto všechny překvapilo, co se stalo poté, co se z toho všichni dostali.

Jak jsme vás před časem informovali, nákaza koronavirem se nevyhnula ani slovenské moderátorce Adéle Vinczeové, kterou dobře znají i čeští diváci. Navíc se přiznala, že „zvládla“ nakazit řadu lidí.

Včetně nejbližších. Testy infekci potvrdily u jejího muže Viktora i otce Jozefa, který musel být dokonce hospitalizován v nemocnici. Oba měli závažnější průběh nemoci, a tak čekali, že se to projeví na hodnotách protilátek.

Manželovi ale test vyšel jen těsně nad referenční hodnotou 12, konkrétně ukázal cifru 13,6. U Adély to bylo lehce přes 32, zatímco u jejích rodičů dokonce čísla 190 a 283.

Viktor Vincze z toho pochopitelně byl překvapený. „Měl jsem podstatně těžší průběh než moje manželka i bratr a mám podstatně méně protilátek,“ konstatoval dle webu cas.sk s tím, že test je nutné za šest týdnů zopakovat, protože hodnoty mohou stoupnout až dodatečně.

Témata: Adéla Banášová