Vévodkyně Kate a Meghan to dokázaly: Princové plánují společnou akci!

Britští princové William a Harry s manželkami 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. ledna 2021 13:36

Britskou královskou rodinou loni otřásl odchod Harryho a Meghan, který zpřetrhal vazby především mezi ním a jeho bratrem Williamem. Sourozenci se ale neumí na sebe zlobit navěky.

Když se princ Harry rozhodl se ženou opustit královskou rodinu, objevily se v médiích informace, že jeho vztahy se starším bratrem jsou na bodu mrazu. Jenže letos je mají čekat společné povinnosti, pokud to tedy koronavirus dovolí.

Harry sice monarchii již oficiálně nereprezentuje, ale u plánovaného odhalení sochy své maminky Diany v zahradách Kensingtonského paláce nechce chybět. Jak tam ale bude přijat, když zde bydlí s rodinou princ William?

Podle expertky Katie Nichollové se nemusí ničeho bát, protože vztahy se zlepšily. Podle webu listu Daily Mirror k sobě bratři nacházejí cestu především díky svým ženám, vévodkyním Kate a Meghan.

„V červenci při odhalení sochy nastane ten moment, myslím si, že se ti čtyři zase sejdou,“ nechala se slyšet Nichollová. Tak uvidíme, zdali se opravdu potvrdí, že je válečná sekera zakopána.

Témata: Princ Harry Princ William Meghan Markle Kate Middleton