Cibulková se snaží odčinit přednostní očkování: Už se hlásí v nemocnici!

Dominika Cibulková s partnerem 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. ledna 2021 11:25

Slovensko v posledních dnech žilo kauzou, kdy se k očkování proti koronaviru dostala nečekaně brzy jedna známá sportovkyně, někdejší tenistka Dominika Cibulková. Ta nyní dělá všechno pro to, aby to odčinila.

O kauze slovenské sportovkyně Dominiky Cibulkové, která se přednostně dostala k očkování proti koronaviru, jsme vás již informovali. Ona se rozhodla k tomu postavit čelem a omluvit se. Dnes navíc udělala další krok, aby si veřejnost získala zpátky na svou stranu.

Nastoupila totiž do jedné z bratislavských nemocnic jako pomocná síla při testování lidí na koronaviru. „Má úloha bude administrativní,“ prozradila přítomným novinářům s tím, že se problému postavila čelem.

Bývalá tenistka prohlásila, že je připravena pomoci zdravotníkům i v dalších dnech, zmínila však rovněž potřebu péče o svého potomka, kterému se zatím věnuje její manžel. Také on byl přednostně očkován a je připraven zdravotníkům pomoci.

Zapojení Cibulkové do práce jednoho z testovacích týmů ocenilo ministerstvo zdravotnictví. Jeho mluvčí Zuzana Eliášová před novináři také uvítala, že bývalá tenistka bude dělat osvětu ohledně očkování proti covidu-19. „Je to velmi důležité, je to jediná šance návratu do našeho života,“ konstatovala Cibulková.

Témata: Dominika Cibulková